hydrofobe coating CONTACT OPNEMEN

contact opnemen

Proteam Bicycle Care
Ron Lute
Kerkweg 7
1906 AT Limmen

Bent u geïnteresseerd in onze behandelingen of wilt u meer weten over onze producten of trainingen neem dan graag contact met ons op:


Locatie

Socials

Proteam Bicycle Care is at Proteam Bicycle Care.
Proteam Bicycle Care
Aanbrengen van onze hydro coating, eenvoudig, snel en duurzaam met airbrush zodat alles gecoat wordt 💎☔️✨. Interresse in het water- en vuilafstotend maken van fietsen? Stuur ons een berichtje!! #nietpoetsenmaarfietsen #strandfiets #beachrace #beachracer #stormbikes
Proteam Bicycle Care
Proteam Bicycle Care is at Proteam Bicycle Care.
Proteam Bicycle Care
Onze Proteam Foam and Fix shampoo is een onderhoudsshampoo voor uw coating, naast de reinigende eigenschappen gaat de shampoo tijdens het wassen een chemische en moleculaire verbinding aan met de aangebrachte coating en ververst deze. Met de frisse geur van sinaasappel!
Oppervlakten behandelt met de Proteam Hydro Coating worden hierdoor nog beter beschermd en de shampoo helpt de zelfreinigende eigenschappen van de coating, het afparelend effect wordt nog sterker.
Gebruik deze shampoo bij iedere wasbeurt om uw coating in optima forma te houden!
Proteam Bicycle Care is at Proteam Bicycle Care.
Proteam Bicycle Care
Degrease & Clean Multi Cleaner

✓  Laat na afspoelen geen residu achter
✓  Extreem voordelig in gebruik
✓  Biologisch afbreekbaar
✓ Niet schadelijk of irriterend voor mens en milieu

Degrease & Clean is een diep reinigende alkalische multi-cleaner en ontvetter. Deze reiniger is volledig “labelvrij”, biologisch afbreekbaar en niet schadelijk of irriterend voor mens en milieu! Het is PH-neutraal bij een mengverhouding van 1:50.
Het laat na afspoelen geen residu achter. Het is zeer sterk geconcentreerd, extreem zuinig in gebruik en is tot 1:50 te mengen met leidingwater. Uit 1 flacon van 500 ml zijn tot 50 flacons ready-to-use te mengen, extreem zuinig in gebruik! Op de extra flacon met professionele verstelbare sprayer staan de mengverhoudingen.
Privacy Preferences