Scroll Top

gecoate fietsen

Als hobby begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend en innoverend bedrijf in de fietswereld. Onze producten staan voor vakmanschap en kwaliteit. De ouderwetse service die daar bij ons komt kijken is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend. Door zelf een fanatieke fietser te zijn in alle segmenten van de wielersport zitten we bovenop de nieuwste ontwikkelingen en zorgen we ervoor dat we niet alleen kijken naar de producten om ons heen, maar ook nieuwe producten innoveren en daarmee een volledig nieuwe markt creëren!

Trainen en begeleiden van onze klanten staat voorop, maar zelf bieden we ook de behandelingen aan, waardoor we er bovenop blijven zitten.

Voorbeelden

Review van fiets

In december 2017 liet ik bij Proteam Bicycle Care een fiets coaten met een hydrofobe coating. We zijn nu 3 maanden verder, hoe heeft het magische spul zich gehouden?

3 Maanden later

Ten eerste won het product een Innovatie Award tijdens de afgelopen Bike Motion, daar was vooral eigenaar Ron Lute erg blij mee. Ik moest er vanochtend aan denken toen ik werd overvallen door een langdurige plensbui (nog bedankt Buienradar! ;-)). Ik vroeg in december aan Ron of hij bij mijn eigen fiets 1 vorkpoot wel en een poot niet wilde behandelen. Toen de coating er net op zat, zag ik vooral verschil bij het wassen. Het water stuiterde er op de gecoate vorkpoot zo vanaf, zonder dat er veel druppels achterbleven. Daarna heb ik er niet meer zo bij stilgestaan.

Tot ik vanochtend van mijn fiets af stapte en mijn oog per ongeluk op mijn voorvork viel….wat een bizar verschil. Ik denk dat ik als tussentijdse conclusie wel mag stellen dat het magische spul echt werkt. En nee, we hebben geen aandelen, helaas 😉

Het vuil hecht gewoon niet aan het gecoate deel van de vork

Privacy Preferences