Scroll Top

reviews van gebruikers

kool
Chris Kool
Egmond-Binnen

Na het laten coaten bij Proteam heb ik nog nooit zo makkelijk mijn strandracer onderhouden, zand en zout blijft niet meer zitten en spoel ik heel gemakkelijk af!

edwin
Edwin Haan
Lelystad
Tijdschrift Fiets

Toen de coating er net op zat, zag ik vooral verschil bij het wassen. Het water stuiterde er op de gecoate vorkpoot zo vanaf, zonder dat er veel druppels achterbleven. Daarna heb ik er niet meer zo bij stilgestaan.
Tot ik vanochtend van mijn fiets af stapte en mijn oog per ongeluk op mijn voorvork viel….wat een bizar verschil. Ik denk dat ik als tussentijdse conclusie wel mag stellen dat het magische spul echt werkt. En nee, we hebben geen aandelen, helaas 😉

yoeri
Yoeri Havik
Zaandam

Gisteren goede test: einde van de training in de regen…maar vuil hecht niet meer aan je frame. Ff snel een doek erover is nu genoeg! Ideaal👌🏼

jorge
Jorge van Vliet
Heemskerk

Begin Januari kocht ik mijn nieuwe racefiets. Merckx EMX-525
Op de bikemotion had ik de coating gezien van Proteam Bicyclecare en het eerste wat ik mij bedacht….dat wil ik ook op mijn Eddy.
Bescherming en onderhoud is alles. Nou wat ben ik blij met deze beslissing. Ron heeft mijn racert super behandeld en de coating werkt echt.
Na een rit gaat Eddy op de standaard, even inspuiten met Muc off (hoeft niet perse, maar wil ik) na 2 minuten afspuiten met lichte “douche” straal en weer als nieuw!!
Geen gepoets en schoonmaken met spons of wat dan ook.
Je kan laten drogen en klaar of ff met doek droog maken (hoeft niet perse)
Voor dat geld kan je het echt niet laten, top investering.
AANRADER!!!
Ron bedankt 👍🏻💪🏼

kevin
Kevin Smeers
Alken (België)

Topproduct werkt super goed en doet wat het beloofd

rene
Rene Bakkum
Castricum

Elke dag fiets ik naar en van mijn werk op mijn Cube racefiets, het cosmetisch onderhoud heb ik niet veel tijd voor, daarom ben ik zeer blij met de coating van Proteam, mijn racer blijft veel langer schoon en is zeer gemakkelijk te wassen

gerlof
Gerlof van Jaarsveld
Medemblik
Salomo bikes

Sinds 1,5 jaar werken wij met de producten van Proteam. Dit product zorgt ervoor dat we een duidelijke toegevoegde waarde kunnen leveren voor de klant. Iedere fiets kan hiermee behandeld worden. Fietsen krijgen een mooie, luxere uitstraling maar mat blijft wel gewoon mat.Als je een fiets hebt met wat oppervlakkige krassen dan zullen deze sterk verminderen.
De nieuwe Clean and Cure SiO2 Sealant is wat mij betreft een topper als je het hebt over gemak en snelheid.

review van Fiets

“Na een hele smerige rit in natte pekelresten zette ik de tuinslang op standje sloom op de fiets en het vuil spoelde er echt vanaf alsof het bang voor me was.”
Privacy Preferences