Scroll Top

publicaties in de Media

“Na een hele smerige rit in natte pekelresten zette ik de tuinslang op standje sloom op de fiets en het vuil spoelde er echt vanaf alsof het bang voor me was.”
“Als hij het reservoir van het spuitpistool met Proteam Hydro Coating vult, valt het op hoe weinig van het goedje hij nodig zal hebben om de volledige fiets te coaten. “Met het airbrushpistool kan je de coating heel gemakkelijk en gelijkmatig aanbrengen.”
“Maar naast de tijdwinst in het onderhoud is de coating ook een cosmetische beschermlaag voor de fiets, de lak zal langer zijn glans behouden, en de matte lak zal een mooie diepere kleur krijgen en die ook weer veel langer houden.”
“Tot ik vanochtend van mijn fiets af stapte en mijn oog per ongeluk op mijn voorvork viel….wat een bizar verschil. Ik denk dat ik als tussentijdse conclusie wel mag stellen dat het magische spul echt werkt. En nee, we hebben geen aandelen, helaas”
“De Proteam hydrofobische coating is een heel ander soort product dan wax en hecht zich dieper en vaster ín de poriën van de lak.”
“The end result is extremely hydrophobic, so water, mud, and other contaminants will slide off quickly.”
Geachte klant, i.v.m. vakantie zullen alle geplaatste orders op Maandag 5 Augustus verzonden worden, bedankt voor uw begrip en alvast veel plezier met onze producten!
Privacy Preferences