Scroll Top

FAQ

Hieronder staan antwoorden op veelgestelde vragen.

Jazeker, ook carbon heeft altijd een vorm van lak of hars om het te beschermen tegen UV stralen, daar kan de coating zonder problemen op aangebracht worden.

15 ml. Is voldoende voor 1 fiets volledig te behandelen, de coating wordt zeer dun opgebracht en is zeer zuinig in gebruik.

Als alle stappen netjes gevolgd worden dan zal de coating tot twee jaar zijn werk blijven doen.

Dat kan op twee manieren: met een meegeleverde applicator of een airbrush. Bij de sets wordt een volledige gebruiksaanwijzing geleverd en voor onze klanten hebben we een instructievideo gemaakt.

Jazeker, ook carbon heeft altijd een vorm van lak of hars om het te beschermen tegen UV stralen, daar kan de coating zonder problemen op aangebracht worden.

Nee, de coating moet 12 uur bij kamertemperatuur drogen, de infraroodlamp versnelt dit proces.

Ja, dat kan een hogedrukreiniger heeft geen nadelig effect op de coating en als bij het wassen de speciale onderhoudsshampoo gebruikt wordt zal dat de werking van de coating ondersteunen. Dreft, Dasty, en andere huis-tuin en keuken middelen worden niet aangeraden.

Nee, de “zachte” delen van de fiets, zadel, handvatten, banden worden niet behandeld. Ook verende delen, aandrijflijn en schijfremmen van de fiets behandelen we niet. Verder brengen we de coating op alles aan.

Na het bestellen van een complete Proteam Hydro Coating set krijgen onze klanten diverse bevestigingsemails. In één van die email staat ook het wachtwoord voor de video. De video is dus alleen door klanten te bekijken.

Privacy Preferences