Scroll Top

PRO+ SERVICE CENTERS

Ben je er klaar mee om je fiets steeds uitgebreid te moeten wassen?

Met onze water- en vuilafstotende fietscoating hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Het tussendoor reinigen van je fiets is nog nooit zo makkelijk geweest. Je spoelt hem met de tuinslang even af en bent klaar voor de volgende fietstocht. De rest kun je aan onze Service Centers overlaten. Alleen echte fietsliefhebbers krijgen de kans om een Service Center op te zetten. Op deze manier weet jij zeker dat jouw fiets in goede handen is bij een enthousiasteling die er alles aan doet om jouw fiets zo schoon mogelijk te houden.

Pro+ Service Centers

De Pro+ Service Centers vormen een landelijk netwerk van specialisten in het cosmetisch onderhoud van fietsen in de breedste zin. Speciaal voor deze Pro+ Service Centers hebben wij een nieuwe coating ontwikkeld volgends de laatste technologieën op basis van Graphene. Je kunt bij deze centers alle Proteam Bicycle Care producten kopen en zij bieden de volgende diensten aan:

· Stoomreinigen

· Polijsten van glanzende lakken

· Diepreinigen van matte lakken

· Aanbrengen van coatings, waaronder de nieuwe Pro+ coating

· Diepreiniging van aandrijflijn

· Verkoop van onderhoudsmiddelen

· Onderhoudsabonnementen

· Haal- en brengservice

Hieronder kun je zien waar het voor jou dichtstbijzijnde (Pro+) Service Center is.

[SUPER-STORE-FINDER]

WORLDWIDE

Neem contact op met Proteam Bicycle Care voor een distributeur in uw land.

Kerkweg 7
1906 AT Limmen
Nederland
T +31(0) 650506094
info@proteambicyclecare.com

Geachte klant, i.v.m. vakantie zullen alle geplaatste orders op Maandag 5 Augustus verzonden worden, bedankt voor uw begrip en alvast veel plezier met onze producten!
Privacy Preferences